ORA 20:00 Agricultura la Raport – Problemele si solutiile fermierilor afectati de seceta

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Care sunt dorințele fermierilor greu încercați de seceta!?
 
În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea va continua dialogul cu cei care au avut mult de pătimit din cauza schimbărilor climatice extreme din ultima perioadă.
Dorințele fermierilor sunt clare: vor ca zonele calamitate să fie recunoscute ca atare, ratele să le fie amânate pentru o perioadă de timp, să primească irigații și lista poate continua.
 
Dacă vreți să aflați poziția celor care sunt reprezentanți ai agricultorilor dar și părerile lor obiective legate de tot ce se întâmplă în agricultura românească, trebuie să stați cu ochii pe Agro TV, începând cu ora 20.00.
 
Pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport vă stă în continuare la dispoziție pentru toate mesajele pe care vreți să le transmiteți invitaților din platou. Știți deja că toate sunt transmise în direct!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Unii cresc animale care trebuie să fie acoperite cu apă tot timpul să trăiască și să crească mai bine zis să supravetuiasca , dar nu sânt pomeniți nici de bine dar nici de rău ! După Revoluție s-a pierdut pagina de la dosarul cu toate ramurile agriculturii , cea cu pisciciltura , acvacultura ! Cum să supraviețuiești dacă nici nu exiști decât pentru plăti către stat , începând de la redevențe și până la impozitele către ANAF !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole