ORA 20:00 Agricultura la Raport – Mediul asociativ, probleme si solutii

Și în această seară, Ovidiu Ghinea vă așteaptă la o noua ediție a Agriculturii la Raport. Acesta va dialoga cu cei de la Clubul Fermierilor Români pe seama ajutoarelor pentru secetă, nevoia de a iriga, dar și despre schimbările climatice și măsurile pe care ar trebui să le ia țării în această direcție.

De la ora 21.00, vin în fața dumneavoastră reprezentanții UNCSV, dar și din partea APPR. Situația grea prin care trec fermierii români care lucrează în sectorul vegetal dar și loviturile pe care le primesc cei din zootehnie sunt subiecte extrem de importante care vor fi disecate de invitații din această seară.

De asemenea, vă reamintim că puteți trimite toate întrebările pe care le aveți, pe pagina de socializare Agro TV – Agricultura la Raport. Mesajele vor fi citite și veți primi răspunsurile în direct, chiar în cadrul emisiunii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole