28 octombrie 2021 - 19:54

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Discuții despre ”programul dedicat celor care nu au încasat despăgubirile pentru secetă”!

Ovidiu Ghinea vă invită la o nouă săptămână de Agricultura la Raport.  Ediția de azi va debuta cu dezbateri pe tema sectorului vegetal și despăgubirile pentru secetă promise, dar pe care fermierii nu le-au văzut nici până în ziua de azi.

Ar exista însă o soluție: programul Agro IMM Invest! Prevederile acestui subprogram pot fi de un real ajutor inclusiv pentru cei care n-au încasat banii din despăgubirile pentru secetă, pentru toți fermierii care sunt în campanie de primăvară.

Pentru ca cei din domeniul agricol să treacă de această perioadă dificilă, guvernanții vor acorda 1 miliard de lei sprijin, sumă disponibilă prin subprogramul Agro IMM Invest și distribuită prin sistemul de schemă de garanții.

Dacă vreți să înțelegeți mai bine cum a ”răsărit”  această idee și cum va funcționa defapt, trebuie să urmăriți Agricultura la Raport începând cu ora 20.00.

De asemenea, vă invităm să ne fiți alături și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ne puteți trimite mesaje, întrebări sau sugestii, pentru că știți că primiți răspuns întotdeauna.

Puteți vedea sau revedea emisiunile AICI.