15 aprilie 2021 - 19:38

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Discuții despre ”programul dedicat celor care nu au încasat despăgubirile pentru secetă”!

Ovidiu Ghinea vă invită la o nouă săptămână de Agricultura la Raport.  Ediția de azi va debuta cu dezbateri pe tema sectorului vegetal și despăgubirile pentru secetă promise, dar pe care fermierii nu le-au văzut nici până în ziua de azi.

Ar exista însă o soluție: programul Agro IMM Invest! Prevederile acestui subprogram pot fi de un real ajutor inclusiv pentru cei care n-au încasat banii din despăgubirile pentru secetă, pentru toți fermierii care sunt în campanie de primăvară.

Pentru ca cei din domeniul agricol să treacă de această perioadă dificilă, guvernanții vor acorda 1 miliard de lei sprijin, sumă disponibilă prin subprogramul Agro IMM Invest și distribuită prin sistemul de schemă de garanții.

Dacă vreți să înțelegeți mai bine cum a ”răsărit”  această idee și cum va funcționa defapt, trebuie să urmăriți Agricultura la Raport începând cu ora 20.00.

De asemenea, vă invităm să ne fiți alături și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ne puteți trimite mesaje, întrebări sau sugestii, pentru că știți că primiți răspuns întotdeauna.

Puteți vedea sau revedea emisiunile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.