Nu lăsa pentru la primăvară, ce poți face acum! 

Cumpără cei mai buni hibrizi de sămânță de la Agricover și beneficiezi de depozitare gratuită până la primăvară

  • Agricover lansează Campania Early Sales împreună cu Catalogul de Sămânță de Primăvară 2021, în care se regăsește o gamă specializată și diversă de hibrizi de porumb, floarea soarelui, grâu de primăvară și alte culturi;
  • Agricover dispune de cea mai performantă rețea logistică națională (depozit central la Chiajna, județul Ilfov și alte 17 depozite în țară) și oferă gratuit posibilitatea de depozitare în condiții de maximă siguranță pentru tehnologiile agricole achiziționate în Campania Early Sales.

Alegerea tipului de sămânță este un proces complex și extrem de important pentru fermieri, fără doar și poate dorința unanimă fiind asigurarea unei culturi sănătoase și care să aibă profitabilitate maximă. Fie că vorbim despre sămânță de porumb cu toleranță mare la secetă, sau despre sămânța de floarea soarelui cu un conținut ridicat de ulei, decizia finală de achiziție trebuie luată ținând cont de tipul de hibrid/soi dorit, dar și de caracteristicile solului și ale climei (grupe de maturitate).

În acest context pandemic prelungit, asigurarea necesarului de tehnologii agricole pentru campania de primăvară este un proces esențial în dinamica unei ferme, tocmai pentru a preîntâmpina posibile evenimente nedorite, situații în care input-urile nu vor putea fi livrate din cauza stocurilor insuficiente sau a disfuncționalităților în lanțul de distribuție.

Campania Agricover Early Sales aduce un plus de siguranță și securizează pentru fermieri cele mai bune prețuri pentru tehnologiile agricole selectate, beneficiind de cele mai competitive oferte ale producătorilor de inputuri de pe piața din România. De asemenea, depozitarea gratuită, până la primăvară, se realizează în condiții optime, depozitele Agricover având clasificare A, fără a exista pericolul deprecierii calității produselor.

Echipele Agricover din fiecare zonă vă stau la dispoziție și răspund solicitărilor cu profesionalism și în cel mai scurt timp. Pentru mai multe referințe accesați: www.agricover.ro/inputuri-agricole 

***

- Publicitate -

Despre Agricover

Cu o activitate de peste 20 de ani, Grupul Agricover este principalul jucător din agribusiness-ul românesc. Agricover Holding S.A. este acționar majoritar și investitor în activitățile de Agri-Business, Agri-Finance și Agri-Food, derulate prin subsidiarele sale: Agricover S.A., Agricover Credit IFN și Abatorul Periș S.A. Cu un model de business puternic integrat și original, Grupul Agricover este veriga cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agricultură, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România. În prezent, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding S.A. își desfășoară activitatea peste 1.050 de angajați. Grupul deservește un portofoliu de peste 7.000 de fermieri, care exploatează peste 2,4 milioane de hectare de teren arabil la nivel național. Pentru mai multe referințe accesați www.agricover.ro 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole