7 decembrie 2021 - 02:49

Vedeta culturilor profitabile. AMINOPRIM de la AGRICOVER

Aminoacizii sunt vedetele ultimilor ani în agricultură. Aceste substanțe au efecte miraculoase asupra culturilor din țara noastră. Pe baza aminoacizilor s-au construit produse care sunt folosite tot mai des în România.

Agricover, Liderul pietei de biostimulatori din Romania , cu vasta experienta in produsele pe baza de aminoacizi, a dezvoltat pentru piata din România  produsul  Aminoprim, un stimulator de creștere cu o concentrație  importantă de aminoacizi.

Aminoprim

Aminoprim conține 50% aminoacizi, dintre care 15% sunt aminoacizi liberi, care participă direct la formarea proteinelor. În plus, favorizează transportul mineralelor în plante, cresc toleranța la secetă, participă la formarea peretelui celular și stimulează sinteza clorofilei. Toate aceste acțiuni duc la efecte pozitive asupra plantelor.

MOMENTE APLICARE AMINOPRIM LA CEREALE

PRIMĂVARA: 1) LA ÎNFRĂȚIRE (BBCH 22-29)
PRIMĂVARA: 2) ÎNCEPUTUL ALUNGIRII PAIULUI – ÎNCEPUTUL ÎNSPICĂRII (BBCH 30-51)

Prin aplicarea Aminoprim pe culturile de câmp și horticole, se stimulează creșterea, dezvoltarea și regenerarea plantelor, se reduce stresul erbicidelor asupra culturilor și se obțin producții superioare cantitativ și calitativ. Pentru culturile de cereale, rapiță, porumb și soia, doza recomandată de Agricover este de 1 litru / hectar, într-o soluție de lucru de 200-300 litri / hectar. În cazul pomilor și a viței de vie, doza este de 1.5 litri / hectar.

MOMENTE APLICARE AMINOPRIM LA PORUMB

1) FAZA DE 6-8 FRUNZE – ÎNCEPUTUL ALUNGIRII TULPINII (BBCH 17-31)
2) ALUNGIREA TULPINII – ÎNCEPUTUL APARIȚIEI PANICULUI (BBCH 32-51)

De efectele benefice ale folosirii Aminoprim s-a convins și Nelu Alexe, din comuna Mârzănești. Fermierul teleormănean a utilizat acest produs la porumb, odată cu erbicidarea. “Efectul a fost vizibil în câteva zile, în care s-a observat o protejare, o înverzire a culturii de porumb, iar buruienile au început să se usuce. Aminoprim are mai multe roluri, și de stimulator și de protecție a plantei și de hrănire a plantei. Aminoprim i-a dat culturii un plus de cantitate  de cel puțin 500 de kilograme în plus la hectar”, a declarat Nelu Alexe.

Mai multe detalii despre Aminoprim și despre momentele aplicării la fiecare cultură găsiți pe site-ul https://intermag.eu/aminoprim-ro/ .Tot acolo puteți vedea datele de contact ale reprezentanților de vânzări Agricover, care vă așteaptă fie să-i conctacți fie să vă lasați datele de contact urmând a va suna pentru a găsi soluții la orice problemă ați întâmpina.