Noi controale ale poliției în mediul rural românesc. Amenzile se țin lanț

După ce au fost impuse noi măsuri restrictive ca urmare a prelungirii stării de alertă, polițiștii sunt vizibili în foarte multe locuri pentru a se asigura că legea este respectată. Pietț, locuri aglomerate, mijloace de transport în comun, dar și străduțele și ulițele din zona rurală sunt verificate zi de zi. Surprizele nu întârzie să apară și, în plină pandemie, există oameni certați serios cu legea.

Pe lângă sancțiunile aplicate pentru lipsa ori purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, nu mică le a fost mirarea polițiștilor argeșeni când au constatat că într-o gospodărie din comuna Leordeni era mare petrecere. Aproximativ 60 de persoane chefuiau la un botez, în ciuda faptului că evenimentele private sunt total interzise. Prin urmare organizatorul, un bărbat de 31 de ani, a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar evenimentul a fost întrerupt.

Din păcate, neregulile constate în mediul rural nu sunt deloc puține și poate așa se explică și numarul imbolnăvirilor în mediul rural, ceea ce justifică și controalele efectuate de oamenii legii în teren.

”Polițiștii din cadrul secției Poiana Lacului au sancționat contravențional cu amendă de 1.000 de lei un bărbat în vârstă de 33 de ani care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, după revenirea dintr o țară pentru care este impusă această restricție, iar cazul a fost sesizat Direcției de Sănătate Publică”, se mai arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Autor: Elena Picu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole