Negocieri de maxima importanta pentru fermieri! Este in joc viitorul agriculturii europene

Dezbateri importante privind viitorul agriculturii europene! Europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European, a anunțat că participă săptămâna aceasta, la Bruxelles, la o serie de discuții vitale pentru fermierii europeni și, implicit, români.

”PAC, politica de coeziune și redresarea economică în Europa, pe agenda Parlamentului European! Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală, al cărei vicepreședinte sunt, la comisia pentru Dezvoltare Regională, dar și la reuniunile de studiu ale Grupului PPE”, a precizat europarlamentarul român pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Daniel Buda, în cadrul Comisiei AGRI, va avea loc o dezbatere pe marginea reformei Politicii Agricole Comune. De asemenea, vor fi supuse la vot amendamentele raportului Next Generation EU și Instrumentul de redresare pentru Dezvoltarea Rurală.

”În cadrul Comisiei REGI, va fi susținută o prezentare de către Isabelle Boudineau, președintele Comisiei pentru Politica de Coeziune Teritorială și Bugetul UE. De asemenea, vor avea loc schimburi de opinii pe marginea următoarelor subiecte:

  • Fondul de coeziune și Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, și de instituire a unor norme financiare aplicabile acestor fonduri, precum și Fondului pentru azil și migrație, Fondului pentru securitate internă și Instrumentului pentru managementul frontierelor și vize
  • Fondul pentru coeziune
  • Fondul pentru Tranziție Justă
  • Obiectivele de cooperare teritorială (Interreg)”, a precizat Daniel Buda.

Europarlamentarul român a mai arătat că, în cadrul reuniunilor Grupului PPE, vor fi dezbătute următoarele subiecte:

  • Viitorul Europei
  • Redresarea economică în Europa
  • Viitorul locurilor de muncă în Europa
  • Politica europeană în ceea ce privește China

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole