Miroase a nereguli în Programul Usturoiul!

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, a dispus, luni, Corpului de Control să efectueze verificări cu privire la modul în care se derulează Programul Usturoiul, informează Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public referitoare la posibile nereguli în accesarea și acordarea fondurilor privind derularea schemei «Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi», ministrul agriculturii, Florin-Ionuț Barbu a dispus Corpului de Control să efectueze verificări amănunțite cu privire la procedura de accesare și atribuire a fondurilor”, se arată într-un comunicat al MADR remis, luni, redacției AgroTV.

Acțiunea de control urmărește stabilirea unor măsuri de verificare a acordării fondurilor în anul 2023, în județul Giurgiu, conform Hotărârii Guvernului nr.393/2023, precum și identificarea de posibile abateri disciplinare ale funcționarilor publici din cadrul DAJ Giurgiu cu atribuții în verificarea suprafețelor cultivate și evaluarea culturii de usturoi.

Potrivit reprezentanților MADR, rezultatele verificărilor vor face obiectul unui raport care va urma procedurile prevăzute de legislație.

Citește și: Funcționară de la Primărie, condamnată la închisoare pentru fraude cu subvenții APIA

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole