Magiunul de prune Topoloveni, ingredientul minune în cadrul unui workshop de gătit la Academia Culinară Mathallen din Oslo

topolovSăptămâna aceasta a fost reluată promovarea prin fonduri europene, în Norvegia a magiunului de prune Topoloveni, produs de noi, Sonimpex Topoloveni prin programul Eureka ‘Descoperiți comorile Europei’.
Implementarea acestui program a fost realizată de firma grecească ECONOMOTECHNICHI .

În comunicatul trimis cu această ocazie se arată că aceasta „este a treia și ultima participare la Oslo, la Academia Culinară din Mathallen. De această dată, Cheful Jonas Model va pregăti preparate delicioase din produse europene de calitate incluzând măsline, brânzeturi, legume și vin din Grecia, alături de deserturi înnobilate cuMagiun de prune Topoloveni din România. Ca urmare a acestei promovări au apărut primele contracte. Nu vom da publicității numele societăților cu care am început negocierea exportului pentru a nu „oferi” cale liberă competitorilor noștri neloiali din România”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole