MADR, comunicat de ULTIMĂ ORĂ pentru tinerii fermieri!

Un anunț de ultimă oră al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) vine să pună capăt oficial temerilor legate de amânarea lansării liniei de finanțare pentru tinerii fermieri, din cauza unor probleme grave legate de ghidul solicitantului.

„Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale lansează azi, 2 noiembrie, sesiunea de depunere a cererilor de finanțare în cadrul intervenției DR 30 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri din cadrul PS 2023-2027”, se arată într-un comunicat al MADR remis, joi, redacției AgroTV.

Așadar, tinerii fermieri potențiali beneficiari ai măsurii pot depunere cererile de finanțare începând cu data de 2 noiembrie 2023, ora 09:00, prin intermediul paginii oficiale a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) – www.afir.ro.

Sesiunea de depunere este deschisă până la data 31 ianuarie 2024.

Fondurile disponibile pentru sesiunea de cereri de finanțare aferentă intervenției DR-30 se ridică la 250.691.764 euro și cuprind alocări distincte pentru componenta națională (175.484.235 euro) și pentru zona montană (75.207.529 euro).

Ghidul Solicitantului și anexele aferente, necesare întocmirii documentației în vederea depunerii cererilor de finanțare, sunt disponibile pe site-ul AFIR, la secțiunea Finanțare.

Vezi aici ce linii de finanțare au mai fost deschise joi, 2 noiembrie 2023!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole