Lista cu fermierii obligați să dea înapoi banii pe subvențiile APIA

Fermierii, obligați să înapoieze subvențiile! Agricultorii care nu au respectat regulile impuse pentru subvenții sunt obligați să dea banii înapoi. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, a emis listele cu procesele verbale întocmite pentru fermieii care trebuie să returneze parte din subvenții către bugetul istituției.

Lista fermierilor care se află în această situație poate fi consultată AICI: http://www.apia.org.ro/apia/ro/comunicare-titluri-creante

Reamintim că, în această perioadă, se desfășoară campania de plată a avansului subvențiilor. Conform ultimei comunicări a instituției, în perioada 16 – 27.10.2020, au fost autorizați la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020, un număr de 618.279 fermieri, reprezentând un procent de 74% din numărul total al fermierilor.

Suma totală autorizată la plată este în valoare de 958.294.278,33 euro, astfel:

  • 621.987,43 euro din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA);
  • 714.573,34 euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR);
  • 957.717,56 euro cofinanțarede la Bugetul Național (BN1).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole