20 aprilie 2021 - 23:25

Victorie pentru fermieri! Legea Camerelor Agricole, ADOPTATA de Parlament!

Victorie pentru fermierii români! Astăzi, 6 octombrie, Camera Deputaților, for decizional, a dat vot pozitiv legii Camerelor Agricole, prin care se va asigura reprezentarea la nivel național a tuturor fermierilor din România. Anunțul mult așteptat de fermierii români a fost făcut de președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Alexandru Stănescu.
 
”Astăzi plenul Camerei Deputaților a acordat un vot pozitiv Proiectului de Lege privind camerele pentru agricultură, industrie alimentară, piscicultură, silvicultură şi dezvoltare rurală (PL-x 183/2020), al cărui inițiator sunt.
 
Doresc să le mulțumesc pe această cale celor 246 colegi parlamentari care au votat acest proiect, atât de necesar dezvoltării și profesionalizării agriculturii românești.
 
Prin prezentul proiect am propus înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea camerelor pentru agricultură, industrie alimentară, piscicultură, silvicultură şi dezvoltare rurală judeţene şi a Camerei Agricole Naţionale, precum şi abrogarea Legii nr.283/2010”, a scris Alexandru Stănescu pe pagina sa de facebook.
 
AGRO TV a fost în permanență alături de fermierii români în ceea ce privește subiectul camerelor agricole, iar insistențele noastre au acum rezultate concrete. 
 
Pentru a intra în vigoare, legea mai trebuie promulgată de Președintele României, Klaus Iohannis, și publicată în Monitorul Oficial.