26 septembrie 2021 - 00:39

Initiativa AIPROM privind purtarea echipamentului individual de protectie

De câțiva ani deja, AIPROM derulează o amplă campanie de conștientizare în rândul fermierilor privind importanța purtării echipamentului de protecție în timpul manipulării și utilizării produselor de protecția plantelor.

În acest an, campania de promovare a purtării echipamentului de protecție este sprijinită de fermierii care au înțeles că produsele de protecția plantelor trec prin nenumarate teste de siguranță pentru a garanta sănătatea oamenilor și a mediului și că toate aceste produse autorizate pentru a fi utilizate sunt sigure atâta vreme cât sunt respectate recomandările specialiștilor. Fermierii responsabili înteleg importanţa respectării indicaţiilor înscrise pe eticheta produsului și sunt conștienți de riscurile asociate utilizării produselor de protecția plantelor fără o protecție corespunzătoare. Ei aleg să se protejeze pe ei înşişi şi pe cei cu care lucrează în fermă de fiecare dată când utilizează produse de protecție a plantelor. 

Vă invităm să rămâneți alături de noi în perioada următoare și să susțineți campania Asociaţiei Industriei de Protecția Plantelor din România cu reacții, comentarii și distribuiri ale materialelor ce vor fi postate pe rețelele de social media ale AIPROM. Prin efortul nostru comun, credem că vom reuşi să convingem cât mai mulți fermieri să se protejeze și să poarte echipament de protecție de fiecare dată când efectuează tratamente.

Fără jumătăți de măsură! Împreună încurajăm fermierii să poarte mereu echipamentul individual de protecție!

AIPROM

Campania poate fi urmărită și pe paginile de Facebook, Instagram si LinkedIN.