Încă 30 de zile! Programul pentru care AFIR anunță prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) vine cu un anunț important pentru fermierii și producătorii care vor să-și dezvolte afacerile în industria agroalimentară și încă nu au apucat să-și pună la punct dosarele.

Astfel, sesiunea de depunere a solicitărilor pentru finanțarea acordată prin Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM se prelungește cu încă 30 de zile.

„Depunerea și înregistrarea cererilor de acord pentru finanțare se realizează în termen de 30 de zile calendaristice, începând din 27 noiembrie 2023, ora 16:30 și până la 27 decembrie 2023, ora 16:30”, precizează reprezentanții AFIR într-o postare pe pagina de Facebook.

Decizia de prelungire a sesiunii de depunere a cererilor de finanțare a fost luată pentru a permite potențialilor beneficiari să își întocmească dosarele conform ultimelor modificări (vezi aici) avute în vedere de Guvernul României cu privire la procedura de implementare a Programului național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM aferent perioadei 2023-2026, a modalităţilor de acordare, a indicatorilor cantitativi şi calitativi ai investiţiei, precum şi a criteriilor de stabilire a punctajului pentru întreprinderile solicitante.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole