ATENȚIE, fermieri! MADR a publicat Ghidul solicitantului pentru noile măsuri din PNS 2023-2027!

În sfârșit, a apărut Ghidul solicitantului pentru o serie de noi intervenții finanțate prin Planul Strategic PAC 2023-2027 (PS PAC 2023-2027).

Marți, 1 august, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală, în calitate de Autoritate de Management pentru Planul Strategic 2023-2027, a postat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru următoarele intervenții:

DR 20 – Investiții în sectorul zootehnic

DR 25 – Modernizarea infrastructurii de irigații;

DR 26 – Înființarea sistemelor de irigații;

DR 28 – Crearea/modernizarea infrastructurii rutiere de bază din spațiul rural;

DR 30 – Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri;

DR 37 – Transfer de cunoștințe.

Ghidurile pot fi consultate atât pe pagina oficială de internet a MADR, www.madr.ro, la secțiunea Dezvoltare Rurală – Planul Strategic PAC post 2020 – Implementare PS PAC 2023-2027, subsecțiunea Documente consultare PS PAC 2023-2027, cât și pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, www.afir.info.

„Perioada de consultare publică este de 15 zile calendaristice de la data postării pe site, respectiv 1 august 2023. Toți cei interesați pot să transmită propuneri sau observații privind documentele supuse dezbaterii pe adresele de e-mail pndr@madr.ro și relatii.publice@afir.info”, se arată într-un comunicat MADR remis, marți, redacției AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Instalarea tinerilor fermieri s-ar putea redenumi in instalarea programului tomata. O dedicatie speciala mai ceva cum se face la lautari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole