Foarfecele profesionale cu acumulator Makita: calitate japoneză, rezultat – abundență!

“De când am achiziționat acest produs, lucrez cu drag și cu mult mai mult spor. Merită banii!”, spun cel mai des, încântați, utilizatează foarfecele profesionale cu acumulator Makita DUP361 și DUP362. Iată de ce ne-am gândit că v-ar fi util să aflați mai multe despre aceste ajutoare performante, de ultimă generație, pentru lucrări la vie, în livadă sau de întreținere a pepinierelor.

Cu perfecționismul binecunoscut, producătorul japonez concentrează în fiecare dintre produsele sale cele mai bune opțiuni și tehnologii, astfel încât să le asigure utilizatorilor eficiență, confort și rezultate. Nu se dezminte nici în acest caz. Vârfuri de lance ale categoriei echipamentelor pentru grădinărit și agricultură profesionale de la Makita, foarfecele profesionale cu acumulator Makita DUP361 și DUP362 au câteva atuuri greu de egalat:

 • dispun de lame din metal forjat de calitate japoneză, care asigură o tăiere impecabilă, fără efort;
 • au un motor puternic și rezistent, de 36 V, alimentat de doi acumulatori Li-Ion 18V, de 6.0, 5.0, 4.0, 3.0 sau 1.5 Ah;
 • permit înregistrarea istoricului de utilizare, folosind un Android Smartphone; 
 • sunt proiectate pentru lucrul în condiții de praf și umiditate, prin tehnologia XPT (Extreme Protection Technology);
 • au un design compact și ergonomic, cu mâner de cauciuc pentru utilizare ușoară și confortabilă, pentru o perioadă îndelungată;
 • banda de braț și suportul pentru cablu previn mișcarea acestuia în mod necontrolat sau încurcarea și agățarea sa în ramuri;
 • limitatorul electronic de curent protejează în situații de suprasarcină iar indicatorul cu LED arată nivelul energiei din acumulatori;
 • au costuri scăzute de utilizare, ca de altfel toate echipamentele din gama Makita cu acumulatori, datorită faptului că solicită cheltuieli mai mici de întreținere și de operare, prin lipsa combustibilului și a uleiului;
 • acumulatorul 18V LXT poate fi folosit pentru a opera peste alte 320 de utilaje, gama Makita de produse cu acumulatori fiind cea mai bogată, diversă și fiabilă din lume;
 • sunt silențioase, ușoare și generează zero emisii de noxe, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător;
 • îți aduc un bonus! Achiziția unuia dintre aceste produse până la finalul lunii octombrie este însoțită de o ofertă specială: la înscrierea sa în programul de 3 Ani Garanție pe www.makita.ro primești bonus un acumulator LXT 18V/5.0Ah (promoție valabilă până pe 31 octombrie, pentru orice mașină din gama Păduri, Parcuri și Grădini compatibilă cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V, achiziționată de la distribuitorii autorizați de pe teritoriul României).

Vin într-un kit care mai conține un rucsac confortabil în care se păstrează acumulatorii, o geantă de transport, o pilă de șlefuit lame și ulei pentru lubrifiere. 

Ce spun utilizatorii despre foarfecele profesional DUP361 

foarfecele profesional DUP361

- Publicitate -

„Foarfecele profesional DUP361 este cea mai bună alegere pe care o puteam face pentru întreținerea serei mele de trandafiri. Pot lucra fără efort iar bateria ține toată ziua, ceea ce pentru mine este un avantaj important. Este excelent!”, spune doamna Stela, proprietara unei sere de trandafiri din județul Ilfov.

Cu o autonomie impresionantă de până la 71.000 de tăieri, modelul DUP361 este potrivit pentru curăţat lăstari și crengi cu diametrul maxim de 33 mm.

Informații complete despre caracteristicile tehnice ale DUP361 puteți afla aici.

Ce spun utilizatorii despre foarfecele profesional DUP362 

Foarfecele profesional DUP362

„Mă bucur că am achiziționat unealta profesională DUP362 pentru lucrările de tăiere necesare pentru îngrijirea plantației mele de viță-de-vie. Dă un randament foarte bun: este puternică, o folosesc toată ziua dintr-o singură încărcare iar acumulatorii pot fi utilizați și pentru alte unelte”, spune domnul Ionel, viticultor.

Puternică și precisă, DUP362 este alegerea câștigătoare pentru toaletarea pepinierelor, tăierea trandafirilor sau în viticultură. Cu 30% mai puternică față de modelul DUP361, este ideală pentru a-i veni de hac lemnului dur. Reușește până la 84.000 de tăieri, cu un set de acumulatori BL1860B 18V, 6.0Ah.

Informații complete despre caracteristicile tehnice ale DUP362 puteți afla aici.

Iată cum calitatea japoneză și spiritul gospodăresc românesc au ca rezultat abundența!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole