Finanțare în beneficiul viitorilor tineri fermieri: 650.000 euro/proiect! Termen limită: 21 noiembrie 2023

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) reamintește că data limită pentru depunerea proiectelor privind îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil preponderant agricol este 21 noiembrie 2023, ora 23:59.

În cadrul acestei măsuri asumate prin Planul Național de Redresare și reziliență (PNRR), alocarea financiară este de 43 de milioane de euro, fără TVA. Ținta asumată prin PNRR pentru această investiție este de minimum 57 de licee cu profil agricol care vor beneficia de sprijin prin intermediul granturilor.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 650.000 de euro, iar fiecare beneficiar poate depune un singur proiect. Rata de finanțare acordată prin PNRR este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului, fără TVA.

În cadrul prezentului apel proiectele se depun exclusiv online, prin platforma electronică dedicată PNRR, disponibilă la adresa https://proiecte.pnrr.gov.ro/#/home.

În vederea pregătirii documentației aferente depunerii cererilor de finanțare, pe pagina de internet www.afir.ro, sunt disponibile Ghidul solicitantului și anexele aferente pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil preponderant agricol.

„Scopul acestei linii de finanțare îl reprezintă creșterea atractivității învățământului profesional agricol, prin finanțarea îmbunătățirii infrastructurii și dotării cu materiale didactice specifice pentru pregătirea viitorilor fermieri antreprenori și a salariaților în domeniile agriculturii și a celor conexe acesteia”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a AFIR.

- Publicitate -

Citește și Nou sprijin din fonduri europene, între 21 și 94 EURO/zi. Ghidul a fost publicat

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole