Fermierii francezi au revenit în stradă!

Fermierii protestatari din Franța s-au reîntors în stradă. Aceștia continuă să își manifeste nemulțumirile legate de noile legi agricole. 

Zeci de fermieri francezi au revenit cu tractoarele în jurul Parisului într-un protest vineri seară, cerând mai mult sprijin din partea guvernamentului și reglementări mai simple, relatează france24.com
 
Protestatarii au trecut cu tractoarele pe pod peste râul Sena și s-au îndreptat în centrul Parisului. 
 
Protestul a revenit după 3 săptămâni în care fermierii au blocat Parisul, după ce guvernul a oferit peste 400 de milioane de euro pentru a-și soluționa din pierderile. 
 
Unul dintre afișele protestatailor purta inscripționat ,,Moartea este pe câmp”. 
 
Astăzi, președintele francez Emmanul Macron a ajuns de urgență la Salonul de Agricultură de la Paris pentru a se întâlni cu sindicatele, însă a fost întâmpinat cu strigătul furios și nemulțumitor al fermierilor. Activişti ai sindicatelor FNSEA, Tinerii Agriculturi şi Coordonarea Rurală au forţat intrarea pe o poartă şi au năvălit în incintă, au relatat jurnaliştii AFP.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole