Și fermier și antreprenor! Cultiva și vindea canabis în patria vinului

Descoperire ilegală într-o comună din Buzău. Un tănăr de 36 de ani a ajuns în atenția Poliției după ce aceștia din urmă au descoperit că bărbatul avea o cultură de canabis, în comuna Pietroasele.

”Bănuitul, un tânăr, de 36 de ani, din București, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie a.c., de către polițiștii Secției de poliție rurală Merei, care au descoperit în mașina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc (canabis) și au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Buzău.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T.Buzău, au efectuat  4 percheziţii domiciliare, în Buzău și București, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic și deținere de droguri de risc.

”În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, una în comuna Pietroasele, din județul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de canabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora”, se mai arată în comunicatul trimis de IPJ Buzău.

Plantele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în această dimineață, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole