EXPOZIȚIE DE PISICI LA CASTELUL BRAN

Cele mai frumoase feline din lume îți dau întâlnire la Castelul Bran, în intervalul 1-2 iulie 2017.  Clubul „Magnificats” din România organizează o nouă Expoziție „World Cat Federation” (WCF) pe meleagurile lui Dracula. Evenimentul, „Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, ajuns la a treia ediție, se desfășoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Intrarea la expoziția de pisici este liberă, în intervalul 10.00 – 17.30, atât sâmbătă, cât și duminică.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Și-au anunțat participarea peste 120 de pisici de rasă din toată Europa, publicul putând admira o mare selecție de rase, de la Maine Coon,  Ragdoll sau British Shorthair, la Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex. Și pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere și o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziția celor care iubesc să-și petreacă timpul în aer liber, potrivit bizbrasov.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole