EXCLUSIV! Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la MADR despre amânarea ratelor pentru fermieri

Anunț de ultimă oră despre prorogarea ratelor pentru fermierii români! În cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, George Scarlat, a vorbit despre proiectul de act normativ prin care fermierii români și-ar putea amâna ratele, în contextul crizei de anul acesta. Potrivit oficialului MADR, proiectul de Ordonanță de Urgență va pleca mânie de pe masa Ministerului Agriculturii, pentru a primi avizele necesare de la celelalte ministere.

”Pe anumite scheme de ajutor de stat, banii sunt în conturile fermierilor. În cel mai scurt timp vor primi banii și fermierii din sectorul suin, avicol și bovin. Eu sper ca până la sfârșitul lunii noiembrie, parte din fermierii beneficiari ai Măsurii 21 să primească sprijinul din fonduri europene.

Legat de prorogarea ratelor, avem proiectul de Ordonanță de Urgență scris, l-am transmis către Ministerul de Finanțe acum trei zile. Aici, la Agricultura la Raport, spun în premieră că ne-a venit aviz prin care Ministerul de Fianțe ne-a spus foarte clar că punem fi și noi inițiatori. În acest sens, mâine cred că va pleca proiectul de OUG cu prorogarea ratelor către ministerele avizatoare. Este un angajament al nostru pentru fermieri că facem tot ceea ce este posibil în acest an greu pentru a veni în sprijinul lor”, a precizat George Scarlat în exclusivitate pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole