EXCLUSIV Anunțul premierului Nicolae Ciucă despre despăgubirile de secetă!

Există voință politică în privința acordării despăgubirilor de secetă pentru fermieri! Este afirmația prim-ministrului Nicolae Ciucă, oferită în exclusivitate pentru AGRO TV, într-un interviu acordat realizatorului Ovidiu Ghinea la INDAGRA.

Potrivit premierului, Ministerul Agriculturii așteaptă centralizarea tuturor datelor legate de secetă, precum și rectificarea bugetară, după care va veni cu o schemă de ajutor de stat.

”Am discutat în Coaliție, am discutat în Guvern, iar domnul ministru Daea a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute, am discutat toate aspectele legat de cum putem să acoperim pierderile din această vară cauzate de secetă, inclusiv pentru crescătorii de animale, pentru că și ei au o problemă legată de asigurarea furajelor. A rămas ca în momentul în care reușește să aibă toate datele, date care sunt legate și de noua rectificare, să putem să asigurăm fondurile necesare. Există voința politică, există decizie politică în acest sens, așteptăm Ministerul Agriculturii să vină cu schema de ajutor”, a precizat premierul Nicolae Ciucă în exclusivitate pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole