Egiptul cumpără grâu din România CU BANII JOS!

Autoritatea Generală pentru Aprovizionare (GASC) din Egipt a cumpărat o cantitate de 120.000 de tone de grâu din România şi 120.000 de tone de grâu din Franţa, la o licitaţie internaţională, transmite agenția Reuters, citată de AGERPRES.

Săptămâna trecută, GASC, entitatea responsabilă pentru achiziţiile strategice de grâu în numele statului egiptean, a mai achiziționat alte 60.000 de tone de grâu din România, după cum AgroTV a mai scris aici.

Instituţia a cerut furnizorilor să prezinte oferte pe baza preţului free-on-board (FOB), iar plata ar urma să se facă la vedere (imediat), utilizându-se fonduri provenite de la Islamic Trade Finance Corporation (ITFC).

Grâul românesc a avut cel mai scăzut preţ la licitaţie și va fi expediat către Egipt între 25 octombrie – 10 noiembrie.

Egiptul este cel mai mare cumpărător mondial de grâu, un produs de bază necesar pentru a menţine programul de subvenţionare a pâinii, de care depind peste 70 de milioane dintre cei 103 de milioane de egipteni.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole