11 August 2022 - 20:48

Echipa completă de la MADR – cine sunt cei 5 secretari de stat

Echipa completă de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prezentată oficial! În cadrul unei conferințe de presă la sediul instituției, ministrul agriculturii, Adrian Oros, i-a prezentat pe cei cinci secretari de stat aflați în subordinea sa, precum și domeniile de activitate de care se va ocupa fiecare:

  • Antal Szabolcs Barabási – direcția de politici în zootehnie și Agenția Națională pentru Zootehnie
  • George Aurelian Cățean – Agenția Zonei Montane și Direcția de industrie alimentară
  • Gheorghe Ștefan – Autoritatea de management pentru pescuit și operațiuni piscicole și Autoritatea Națională pentru Piscicultură și Acvacultură; relația cu Parlamentul
  • Marius Micu – direcția de politici în sectorul vegetal, segmentul de învățământ și cercetare
  • Aurel Simion – AM PNDR, Direcția generală de afaceri europene și relații internaționale, Direcțiile pentru Agricultură Județene, oficiile de studii pedologice și agro-chimice și Direcția de Îmbunătățiri Funciare.

”Sigur, după ce ne vom cunoaște mai bine, unele atribuții pot fi schimbate în funcție de performanțele fiecăruia. În momentul în care Programul Național pentru Reziliență și Redresare va fi aprobat, și unele componente ale acestui program vor fi preluate de către secretarii de stat pe fiecare domeniu în parte”, a mai precizat ministrul agriculturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Pe o mică parte din sistemul guvernul PNL și USR te susține și pe altă parte te submineaza cu impozite cu fiscul cu gripa pestă cu toate jmecheria aparute pedeasupra.la EROPENI te distruge și dacă stai și maditezi în România nu merită să investesti că nu te alegi până la urmă cu nimic agricultura românească și toată politica mizerabilă din guvern ieste Dezorganizată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole