Dumitru Andreșoi, cel mai bogat cioban din România, intră pe piața vacilor de carne

Cunoscut drept ”regele ciobanilor” din România, datorită dimensiunii impresionante a fermelor sale care numără peste 20.000 de oi mamă, Dumitru Andreșoi se pregătește să intre puternic și într-un alt sector al zootehniei românești. Acesta a început deja să facă pregătirile, iar de la începutul anului viitor vrea să-și populeze fermele cu efective masive de vaci de carne.

”Cel mai nou proiect din fermele noastre este vaca de carne. Acum pregătim adăposturile în fermele noastre și începând, spun eu, cel mai târziu din luna ianuarie, să le populăm masiv. Domnul Neață e lângă noi la asociație pe partea de ameliorare la ovine, dânsul e îndrăgostit de ovine, dar eu știu sigur că prima dată a fost îndrăgostit de cai și de vaci. Eu îl consider un foarte mare specialist pe partea de vacă de carne, iar din discuțiile cu dânsul mi-am dat seama că stăpânește toate noțiunile necesare”, a precizat Dumitru Andreșoi.

De altfel, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine ”Dacia” își dezvoltă afacerile pe toate palierele. Recent, acesta a anunțat într-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ghinea că își cumpără un vapor în valoare de 5 milioane de dolari, pentru a se putea ocupa de transportul ovinelor către țările terțe.

Recent, acesta a organizat și cea de-a XVIII-a ediție a festivalului ”Țurcana – Regina Munților”, la Costești, în județul Hunedoara. Urmăriți imagini inedite din cadrul evenimentului și interviuri cu personalitățile prezente, în cadrul emisiunii ”Proiecte de succes”, realizată de Ovidiu Ghinea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole