14 mai 2021 - 12:51

Dosar penal privind infracțiuni la regimul silvic! Zeci de percheziții au loc acum

În această dimineață poliţiştii efectuează 26 de percheziţii  în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni la regimul silvic şi conexe, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

În acest moment, poliţiştii vrânceni desfăşoară o acţiune cu efective mărite, context în care sunt efectuate simultan 26 de percheziţii domiciliare. Activităţile au loc în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul silvic sau conexe acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit acesteia, la acţiune sunt implicați aproximativ 80 de poliţişti de ordine publică, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, cu ajutorul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Focşani şi ai Direcţiei Silvice Vrancea.

Totodată, la acţiune participă jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

sursa: Radio Iași