21 aprilie 2021 - 02:41

DLG a reprogramat expoziţiile internaţionale EuroTier şi EnergyDecentral

DLG, Societatea Germană pentru Agricultură, a reprogramat expoziţiile internaţionale EuroTier şi EnergyDecentral, care urmau să se desfăşoare la Hanovra în noiembrie, pentru perioada 9 – 12 februarie 2021.

Raluca Mares (Director Evenimente): EuroTier demonstrează la fiecare ediţie că reprezintă principala platformă internațională de unde fermierii au ocazia să afle ultimele tendinţe, inovaţii şi noi tehnologii privind creşterea şi bunăstarea animalelor.

Soluțiile digitale, tehnologia sistemelor de control, gestionarea datelor, precum și inovațiile pentru furajarea şi creșterea animalelor, pentru adăposturi, genetică, tehnici de reproducţie stabilesc noile tendințe pentru o producție eficientă şi durabilă. 

Ediţia 2018 a înregistrat 155.000 de vizitatori din peste 130 de țări şi peste 2.500 de expozanți din 63 de țări 

Raluca Mares: Împreună cu Eurotier are loc şi Energy Decentral, expoziţia internaţională pentru tehnologii de vârf în producţia de energie regenerabilă şi alimentarea cu energie în sistem descentralizat.

Mai multe detalii privind ediţia 2021 pot fi obţinute de pe site-ul evenimentului, www.eurotier.com, sau contactând DLG InterMarketing, filiala din România a companiei DLG.