Disperarea atinge cote maxime: Țăranii ies cu furcile să se apere de urși! (VIDEO)

În România, atacurile urșilor s-au înmulțit peste măsură în ultimii ani, semânând teroare și neputință surdă printre locuitorii a zeci de așezări, peste tot în țară.

Aceasta este starea de spirit și printre gospodarii din comuna argeșeană Corbi, care au ajuns să își petreacă nopțile în adăposturile animalelor, iar ziua se tem să iasă la munca sau să își lase copiii la joacă.

Cu toate acestea, în ciuda celor mai bine de 300 de apeluri înregistrate la nivelul județului Argeș, de la inceputul anului și până acum, prin care se semnala prezența urșilor prin diverse localități, autoritățile nu prea se înghesuie să rezolve această problemă.

În aceste condiții, de disperare, oamenii se văd nevoiți să iasă cu furcile și cu parii ca să-și apere familiile și gospodăriile de atacurile urșilor.

Dureroasa realitate este descrisă mai jos chiar de sătenii din Corbi într-un reportaj realizat de corespondentul AgroTV Elena Picu:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole