Direcțiile Agricole DESFIINȚATE! Planul pus la cale în Parlament

Direcțiile Agricole Județene (DAJ) au, din nou, soarta incertă! În urmă cu câțiva ani, pe vremea când Adrian Oros se afla în fruntea Ministerului Agriculturii, se vorbea de desființarea acestor instituții, însă ideea a părut abandonată în ultima perioadă. Se pare, însă, că se va încerca din nou desființarea DAJ-urilor, de această dată printr-o inițiativă venită din Parlament.

În spatele acestei idei se află vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Emil Dumitru.

”Eu am câteva acte normative pe care le voi depune; unul dintre ele este desființarea Direcțiilor Agricole. Trebuie să o spun foarte clar că sunt niște instituții anacronice și sunt învechite. Trebuie să rămână servicii de verificare și control ale Ministerului Agriculturii, ca niște servicii fără personalitate juridică, iar ceilalți funcționari care se vor încadra să vină în privat. Din punctul meu de vedere, din 1,4 milioane de funcționari, trebuie să rămână 800.000, cum e în Polonia”, a precizat Emil Dumitru pentru AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

8 COMENTARII

 1. Astia din Parlament au distrus Aproape tot. La Ei, ceea ce este vechi este de prost Gust, parca ai imbraca o rochie care nu’ti mai vine….O Arunci, apoi O Colectezi din Cosul de Gunoi, ca sa o Carpesti.
  ASA si Asta. La fel PROCEDEAZA…
  Eu ma intreb ce A Facut ASTA de vorbeste de Incompetenta Oamenilor, si Le Face „” EL SINGUR Evaluarea….trecandu-i (amenintandu-,I pe unii de 60 de ani, cu Reevaluarea..) CARE e CRITERIUL prin care asta Evalueaza * mii de oameni, desfintandu-le Locurile de Munca?”
  VOI il CONSIDERATI pe Asta Om ? ADICA, Fiinta Umana ?!
  Voi ASA Ganditi ?!
  Doamne Fereste, VOI Oameni Buni NICI NU STITI ” Ce este Exprimarea ASTA Defectuoasa CARE e Pe Buzele Oricarui … Trecut Pe O Functie de Conducere!

  Doamne Sfinte Si Ajuta, Si SCAPA Ametitu’ ASTA de Popor, de Specia ASTA INDUBITABIL Distrusa Nervos !!
  Doamne, in Veci de Veci, SA NU MAI EXISTE ANIMALE PE PLANETA ASTA !!!
  (ASA Sa Va Rugati, ca Voi NU STITI CE ESTE ACEST LUCRU …, SA STITI!…!! ) (admin edit)

 2. Si inca ceva, Ce Fac Astia in Parlament, de tot timpul, asa-zisele PROIECTE de Sustenabilitate ale lor, CONTIN : Deteriorarea Vietii oamenilor din Subordine..
  In nici in Caz, Implementarea unor Replici Consecvente care sustin fructose: o productie de lapte ( fie ea PLIMBATA de la Mulsor, pana la Comerciant, sau DESFACATORUL FINAL.. )..
  A Implementat CINEVA In Lungul Lant al Dezvoltatorilor ” de PRET la Lapte, VREODATA Vreo Formula Simplificata de ,- Vanzare, ulterior PROCESARE? astfel incat, Unicul Producator Roman, sa aiba si El in Subordine 2 sau 3 oameni in ajutor ?! NU !!!
  ATUNCI, De Ce Va MINUNATI ca acest OM, asa cum IL considera Multi, DORESTE IMplementarea unor Reguli ” de Supra-Evaluare Umana din Cadrul Directiei Agricole, astfel incat Sa SUBMINEZE, ORICE Producator AGRICOL, continuance pana la Procesatorul de Rand,- AGRICOL, care VA Mari ** PRETURILE LA POMPA, pana intr-acolo, incat Micii Fermieri, cu cateva capete de vaci, sa INTRE LA FALIMENT ??!!
  PENTRU CE Ordinarismele ASTEA??!!!
  PENTRU CE ~ ABJECTIA Asta Generalizata ??!!
  Pentru ca in Final PROCESATORUL FINAL de LAPTE, sa INTRE si el in Insolventa, iar Noi Oamenii : sa ne Ducem Dracului, sa ne CAUTAM DE LUCRU, in Tari straine de Neam si Legamant ??!
  IAR Noi cei Ramasi, sa INGHITIM Laptele SINTETIC Obtinut in Laboratoarele Autoritarului si Tembelului de Bill Gates ??
  VOI ati vazut ce FINANTEAZA Boul ASTA ??
  Ia SPUNETI Ma, ATI VAZUT CE Tip de Investitie Finanteaza Animalu’ Ala ??!!
  N-ati vazut Hai?
  VA SPUN EU MA!
  FInanteaza ● VACA ECO-Bio, cu GAURI In Stomace, ….Ba, si Cretin sa fii, si TOT Ai Realiza, ca TREBUIE SA FII CHINUIT,- IMEDIAT CE VEI FI Parasit Lumea Terrei !

  Imi pare rau pt veridicitatea, cat si Autenticitatea celor ENUMERATE, DAR Este Adevarul !

  Pofta Buna, la ● Vaci NEBUNE, daca ASTA VA DORITI Voi Sa Implementati in stomacul Marilor Rumegatoare! Sa Mancati Voi LAPTELE Ala, de la animalele alea Torturate !

  Fara Respect !

 3. Ați rezolvat tot in aceasta țară și acum ca ați terminat vă gandiți cum să lăsați fară locuri de munca o gramadă de oameni care îsi fac treaba, ba mai mult vă umplu vouă buzunare de bani pt aranjamentele voastre.

 4. Direcțiile Agricole chiar sunt mâna dreapta a MADR in teritoriu, au multe acte normative in implementare,Doamne fereste de asemenea inițiative! Cu siguranța noul ministru nu va permite ademenea aberații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole