6 iulie 2022 - 16:30

Când se modifică data de REFERINȚĂ pentru subvenția ANT la BOVINE

Data de referință pentru crescătorii de bovine care vor să beneficieze de ajutorul național tranzitoriu (ANT) se va modifica, însă nu anul acesta, a anunțat directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în direct la AGRO TV.

Într-un interviu acordat realizatorului Ovidiu Ghinea, șeful APIA a precizat că data de referință pentru bovine se va modifica abia din 2023, atunci când va fi luat în considerare numărul de animale din 2018. Pentru ANT-ul din 2022, data de referință rămâne 2013.

”Ca să răspund la întrebarea privind data de referință la ANT bovine, data de referință pentru anul 2022, fiind ultimul an de tranziție, va fi tot 2013. Începând cu anul 2023, când vor intra în vigoare noile regulamente, data de referință va fi 2018. Această dată de referință va rămâne până în anul 2027”, a precizat Adrian Pintea în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

  1. Să se dea și diferența din anul 2020 la cei care au avut animalele în exploatație și au fost fermieri cinstiți și corecți

Comments are closed.