Cu Hectarul.ro poți avea grădina urbană pe care ți-ai dorit-o mereu!

Hectarul.ro iti ofera tot ce ai nevoie pentru grădina urbană. Produsele din categoria Grădina urbană pot fi utilizate in conditii optime pentru a obtine o zona verde perfecta din toate punctele de vedere. 

Comercializam la preturi bune seturi legume, gazon, rulori gazon si separator, produse diverse pentru ingrijirea pantelor de interior. Puteti alege oricand din multitudinea de produse din categorie, originea si calitatea lor fiind garantate.

Pentru cei care doresc pachete pentru gradina urbana, hectarul.ro a pregatit pachete diverse cu sera pentru gradina, ghivece si pastile turba, seminte flori, bulbi, plantatoare si kituri de plante aromatice, in functie de pachetele comandate. Sunt disponibile si pachete pentru ingrijirea plantelor de interior cu diverse produse incluse, la fel de eficiente si de simplu de folosit in orice fel de conditii. 

In oferta hectarul.ro poti gasi marmura granulata si produse care iti vor fi de un real folos atunci cand vrei sa te apuci serios de gradinarit acasa. Fiecare produs a fost testat si selectat special inainte de comercializare pentru rezultate optime odata ce este utilizat.

 

Categoria Gradina Urbana cuprinde:

  1. Gazon
  2. Ingrijire plante de interior
  3. Seturi legume

Contact:

www.hectarul.ro
0745753187 | 0753039148

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole