Cioban roman, arestat in Italia dupa ce ar fi ucis alti doi ciobani italieni

Un cioban român în vârstă de 22 de ani a fost arestat de polițiștii din Italia, după ce ar fi ucis doi frați ciobani italieni. Potrivit stiridiaspora.ro, cearta ar fi pornit de la pășuni, iar neajungând la o înțelegere, românul a recurs la violență, omorându-i cu brutalitate pe cei doi italieni. Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost găsite în luna iunie, în Sicilia. Unul dintre ei era pe jumătate carbonizat, iar celălalt plin de lovituri, cu craniul sfărmat.

Potrivit agenției de presă italiene ANSA, trupurile fără viață ale fraților Filippo și Calogero La Monaca, în vârstă de 74 și respectiv 76 de ani, originari din Canicattì, au fost descoperite pe data de 14 iunie 2020. Ancheta în acest caz a durat mai bine de trei luni, iar autoritățile italiene au emis un mandat de arestare pe numele lui Florin Scurtu. Tânărul cioban român este principalul suspect în această dublă-omucidere.

Potrivit informațiilor furnizate de presa din peninsulă, românul și-ar fi dus oile la pășunat pe terenul celor doi frați italieni, deși avea interdicție să facă acest lucru. Se pare că între ei existau probleme mai vechi, ceea ce a făcut ca situația să escaladeze. Autoritățile urmează stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate. Între timp, ciobanul român rămâne în arest.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole