14 mai 2021 - 19:56

Cioban impuscat dupa ce a incercat sa intre cu animalele pe o pasune

Un cioban a fost împușcat în picior de polițiști după ce i-a amenințat cu o furcă! Totul s-a petrecut pe o pășune dintr-o localitate din județul Constanța, acolo unde un bărbat de 30 de ani a intrat în conflict cu oamenii legii după ce ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o cultură agricolă situată în extravilanul localității Mihai Viteazu. 

Potrivit news.ro, bărbatul în vârstă de 30 de ani devenise agresiv față de polițiști și îi amenința cu o furcă, așa că a fost împușcat în picior de aceștia. Întregul scandal s-ar fi iscat după ce bărbatul în cauză ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o pășune din localitatea constănțeană.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, autoritățile au fost sesizate miercuri seara, despre faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un cioban ar fi intenţionat sa păşuneze o turmă de caprine pe o cultură. Astfel, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac, pentru a evalua situația.

“Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ultraj.