Cioban impuscat dupa ce a incercat sa intre cu animalele pe o pasune

Un cioban a fost împușcat în picior de polițiști după ce i-a amenințat cu o furcă! Totul s-a petrecut pe o pășune dintr-o localitate din județul Constanța, acolo unde un bărbat de 30 de ani a intrat în conflict cu oamenii legii după ce ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o cultură agricolă situată în extravilanul localității Mihai Viteazu. 

Potrivit news.ro, bărbatul în vârstă de 30 de ani devenise agresiv față de polițiști și îi amenința cu o furcă, așa că a fost împușcat în picior de aceștia. Întregul scandal s-ar fi iscat după ce bărbatul în cauză ar fi încercat să intre cu turma de capre pe o pășune din localitatea constănțeană.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, autoritățile au fost sesizate miercuri seara, despre faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un cioban ar fi intenţionat sa păşuneze o turmă de caprine pe o cultură. Astfel, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac, pentru a evalua situația.

“Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole