Ce a aranjat ministrul Florin Barbu cu primarii și fermierii din Teleorman

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, s-a aflat la finalul săptămânii în Teleorman, unde s-a întânit cu mai mulți primari și fermieri din județ.

„Final de săptămână de lucru alături de legumicultorii, fermierii și primarii din județul Teleorman! În comuna Cervenia, am stabilit împreună cu autoritățile județene și locale, locul unde va fi construit Depozitul de Legume și Fructe, unul din cele 15 pe care le vom face la nivel național. Împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea am avut o întâlnire cu peste 250 de legumicultori din zonă și am discutat despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol și pentru dezvoltarea afacerilor lor. La Alexandria, la Consiliul Județean Teleorman, am avut și o întâlnire cu primarii din județ pentru a le prezenta măsurile și finanțările pe care le derulăm și pe care le au la dispoziție atât autoritățile locale, cât și fermierii și legumicultorii din județ. Le mulțumesc președintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, și colegilor primari pentru organizarea acestei întâlniri extrem de utile atât pentru administrațiile locale cât și pentru dezvoltarea agriculturii din județul Teleorman”, a scris ministrul agriculturii, Florin Barbu pe pagina sa de Facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Sumele care trebuia sa se dea la agricultori pe suprafața nu sant date de apia la nivelul care trebuie sa fie date .S a spus ca se da subvenție 800 lei pe hectar și când la calcul nu mai este suma de 800 lei ci 650 lei pe hectar unde au dispărut 150 lei pe suprafața. Tot ei spuneau ca 800 dar la socoteala nu este decât 650 lei /hectar unde este adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole