Câte ferme are cel mai mare oier din România, Dumitru Andreșoi

Dumitru Andreșoi este cunoscut în toată România drept cel mai înstărit dintre oieri, având un număr impresionant de animale în fermele pe care le deține. De asemenea, mai recent, acesta și-a extins afacerea și în zona producției vegetale, unde exploatează în jur de 9.000 de hectare de teren.

În emisiunea ”Portret de fermier”, Dumitru Andreșoi i-a dezvăluit realizatorului Ovidiu Ghinea câteva dintre dedesubturile afacerilor sale. Grupul care se află sub președinția sa însumează 12 ferme de îngrășare.

”La momentul de față sunt președintele grupului de ferme Andreșoi, avem astăzi 12 ferme de îngrășare pe 9 societăți comerciale: 5 în județul Hunedoara, 5 în județul Brașov și 2 în Constanța. La Brașov și Constanța sunt asociat cu prietenul meu, Iancu Polifronie”, a precizat Dumitru Andreșoi pentru AGRO TV.

Mai multe detalii legate de această afacere impresionantă puteți afla urmărind emisiunea ”Portret de fermier”:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Daca are așa de multe ferme ar trebui sa își onoreze contractele de arendare care le are la Ocolișul Mare. Deși domnul Dumitru a încasat de la APIA suventia pe aceste terenuri arendare dansul nu a dat oamenilor bani pe arenda și nici nu a binevoit să răspundă la telefon . Da, a muncit f mult și a pus ban pe ban. Menționez că la Ocolișul Mare dansul nu a mai plătit oamenilor banii pe arenda de trei ani.

  2. Asta daca un singur an nu plătește arenda i și cumpără toate utilajele noi.Nu mai dați la asemenea exemplare terenurile că nu vor să vă fie vouă bine.Pe noi ne cheamă să ne luăm arenda nu sunam noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole