CARNE TRANSPORTATĂ FĂRĂ DOCUMENTE

În dimineața zilei de 19 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și reprezentanții DSVSA Ilfov, pe Autostrada A1, au depistat la km 13, un autovehicul condus de S.P., de 22 de ani, care transporta carne si organe de vită, fără a deține documente de proveniență.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

În urma controlului efectuat, au fost depistată cantitatea de 380 de kg de carne care urma să fie comercializată în piețele din București.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

În cauză s-a dispus confiscarea cantității de carne și organe de vită, în valoare de aproximativ 6.100 de lei, precum și sancționarea șoferului cu amendă contravențională în cuantum de 720 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. 984/ 2005 privind stabilirea si sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult