Blocurile dintr-un sat buzoian, reabilitate cu fonduri europene

2022 a fost un an prosper pentru o comună din Buzău. Situată în zona de munte a județului, tranzitată de zeci de turiști din toată țara, comuna Siriu se află în continuă dezvoltare, iar cei mai mulți dintre banii folosiți în proiectele de modernizare sunt din fonduri europene. De altfel, ultimul proiect cu sume atrase prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării a fost semnat chiar în Ajunul Crăciunului, iar valoarea acestuia este de peste un milion de euro.

”Ajunul Crăciunului a venit cu o veste foarte bună pentru comunitatea noastră (…). Am semnat primul contract de finanțare în valoare de peste 1 milion de euro pentru comuna Siriu. Prin acest proiect se vor reabilita blocurile din satul Cașoca, din fonduri europene, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării”, a scris primarul Dragoș Voicu, pe Facebook.
În total, în 2022, primarul comunei Siriu a accesat peste 6 milioane de euro.

Autor: Marilena Dinu, jurnalist corespondent Agro Tv

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole