Argeş: 5 persoane anchetate pentru furt de cai

 
cal.Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș și cei ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu reprezentanții D.S.V.S.A. Argeș și cei ai Oficiului Județean pentru Zootehnie Argeș, au acționat pe raza comunei Berevoești, cu ocazia Târgului anual ‘Sf. Marina’.
Cu această ocazie, polițiștii au depistat cinci bărbați care comercializau cabaline fără documentele prevăzute de legislația sanitar-veterinară în vigoare.
Aceștia au fost sancționați contravențional conform H.G. 984/2005, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.
Totodată au fost depistați doi bărbați care transportau cabaline neidentificate și neînregistrate, fără documente sanitar-veterinare.
Aceștia au fost sancționați contravențional, conform H.G. 984/2005, cu amenzi în valoare totală de 1.440 de lei.
De asemenea, au fost depistați patru bărbați care nu au prezentat actele doveditoare de proprietate asupra cabalinelor.
Aceștia au fost sancționați contravențional conform O.G.23/2010, cu amenzi în valoare totală de 1.200 de lei.
Tot cu aceeași ocazie, polițiștii au depistat pe M.I. de 38 de ani și C.I. de 49 de ani, ambii din comuna Mihăești, pe H.S.F. de 20 de ani și C.I.G., de 34 de ani, ambii din comuna Albeștii de Muscel, și pe I.I., de 32 de ani, din comuna Berevoești și S.A., de 35 de ani, din comuna Teliu, județul Brașov, persoane care au supus cabalinele la efort inutil, provocându-le suferințe fizice.
Bărbații au fost sancționați contravențional conform Legii 205/2004 cu amenzi în valoare totală de 6500 lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole