APIA: Subvenții în valoare de 2,2 MILIARDE de EURO, în conturile fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță printr-o informare de presă faptul că plata fermierilor pentru cererile depuse în Campania 2021 continuă.

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură informează că începând cu data de 18 octombrie 2021 și până în prezent a autorizat la plată suma de 2,19 miliarde de euro pentru 761.699 de fermieri.

Până la această dată 93,58% din numărul total de fermieri eligibili sunt autorizați la plata finală. Astfel, APIA le transmite fermierilor că își va respecta în continuare obligațiile și va continua autorizarea plăților și în perioada următoare.

În plus, pentru Campania 2022, APIA anunță o noutate legată de cererea unică de plată. Potrivit directorului Adrian Pintea, această cerere va putea fi semnată electronic de către fermieri, anul 2022 fiind primul în care va fi posibil acest lucru. Astfel, agricultorii care optează pentru semnătura electronică nu vor mai trebui să facă niciun drum la sediile APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole