28 octombrie 2021 - 20:25

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Vă ajutăm să accesați fonduri europene. Nu mai stați pe gânduri!

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Vă ajutăm să accesați fonduri europene. Nu mai stați pe gânduri!

Discuțiile legate de noua Politică Agricolă Comună și perioada de tranziție, până în 2023, au provocat multe confuzii în rândul fermierilor care vor să acceseze fonduri europene. Mulți așteaptă noile regulamente și ghiduri de la Bruxelles pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească, însă acestea vor mai întârzia o perioadă.

Între timp, este esențial pentru cei care vor să acceseze fonduri europene, să știe că în perioada 2021-2022, ghidurile vor rămâne cele din PNDR 2014-2020, chiar dacă banii alocați vor fi din noul exercițiu financiar.

Dacă vreți să înțelegeți mai bine tot procesul, cum să vă construiți dosarul și ce aveți de făcut în următoarele etape, nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații realizatorului Ovidiu Ghinea. Iar de la ora 20:00 vă invităm și pe pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde ne puteți trimite toate aceste mesaje.

  1. ESTE DEZASTRU I VRANCEA SE FURĂ LIZIERA DE LINGĂ E 85 SE TAIE COPACI PE CAPETE NOAPTEA SE CARA CU TRACTOARELE COPACI NOAPTEA. SE ADUC GUNOAIE ÎN LIZIERA E JALE. SE ÎNTIMPLA LINGĂ TERENURILE LUI BAZON NIMENI NU IA MASURI

Comments are closed.