Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Sectorul suin într-un an cum nu a mai fost!

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Sectorul suin într-un an cum nu a mai fost!

Ovidiu Ghinea și invitații săi vin în fața dumneavoastră în această seară, pentru a discuta despre sectorul suin, un sector greu încercat, ca și altele din agricultura și zootehnia românească! Cum a fost acest an marcat de multe evenimente nefericite pentru crescătorii de suine, veți afla urmărind ediția de azi.

Pesta porcină africană care a continuat să se extindă și să reapară în zone în care fusese stopată, prețurile extrem de mici datorate pandemiei care și-au pus amprenta pe vânzări și multe alte probleme cu care se confruntă oamenii în continuare, toate vor fi disecate la masa dezbaterilor.

Cu ce ajutoare vine statul în sprijinul acestor crescători dar și cum va arăta situația în 2021, sunt informații pe care le veți primi dacă stați cu ochii pe Agro TV și pe pagina de facebook AGRO TV – Agricultura la Raport, acolo unde vă așteptăm mesajele în număr cât mai mare!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole