ORA 20:00 Agricultura la Raport – Problemele la zi din agricultură, dezbătute la AGRO TV

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Noua Politică Agricolă Comună, despăgubiri pentru fermieri și problemele medicilor veterinari!

În această seară, în prima parte a emisiunii, Ovidiu Ghinea va discuta cu invitații săi despre noul PAC, dar va aborda și subiectul legat de despăgubirile pe care ar trebui să le primească fermierii care au fost afectați în această perioadă. Asta, în contextul în care, ministrul Agriculturii a anunțat cum vor fi dați banii respectivi.

În a doua parte, de la ora 21.00 se va dezbate problema medicilor veterinari concesionari. Prea puțini dintre aceștia și-au primit drepturile financiare, așa că vin în fața dumneavostră să își plângă oful și să ceară răspunsuri.

Așadar, merită să rămâneți și de data aceasta cu ochii pe Agro TV iar dacă vreți să ne transmiteți ceva, pagina de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport știți că vă stă la dispoziție!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole