ORA 20:00 – Agricultura la Raport. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, în direct la AGRO TV

ORA 20:00 – Agricultura la Raport. Vreți să accesați fonduri europene? Vă oferim toate răspunsurile!

În fiecare marți seara, de la ora 20:00 la AGRO TV se discută despre fonduri europene. Ovidiu Ghinea aduce în platou experți din sector și discută în direct cu telespectatorii.

Săriți pe ei cu întrebări! Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Este o șansă REALĂ ca să învățați cum stă treaba cu dosarele de finanțare. Așa este, sunt greu de făcut, de aceea vă aducem specialiști care să vă ajute.

De la ora 21:00, în platoul emisiunii vine Ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Acesta ve va vorbi despre ultimele detalii legate de noua Politică Agricolă Comună, măsurile de susținere pentru tinerii fermieri, despăgubirile pentru culturile de primăvară afectate de secetă, dar și alte subiecte de maxim interes pentru fermierii români. Așteptăm întrebările dumneavoastră și pentru șeful MADR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole