5 august 2021 - 08:17

ORA 20:00 – Agricultura la Raport! Informatii de interes maxim pentru fermierii romani

Ora 20.00 – Agricultura la Raport! Discutăm subiecte de interes maxim pentru fermierii din România, alături de un fost secretar de stat din Ministerul Agriculturii.
 
Începând cu ora 20:00, numai la AGRO TV, Ovidiu Ghinea vă dă întâlnire la cel mai important talk-show agricol din România, cu invitați de marcă. Se vor discuta subiecte extrem de importante, precum Camerele Agricole, legea vânătorii, dar și sistemele antigrindină, care au stârnit numeroase controverse în ultima perioadă.
 
Nu în ultimul rând, va fi adus în discuție și subiectul despăgubirilor pentru fermierii afectați de secetă la culturile de primăvară. Când și sub ce formă ar putea fi ajutați fermierii păgubiți, aflați în această seară, la ”Agricultura la Raport”.
 
După cum vă anunțam încă de aseară, în platoul emisiunii se va afla și fostul secretar de stat MADR, Daniel Botănoiu, care vine cu informații de ultimă oră despre discuțiile purtate la Bruxelles în ceea ce privește viitorul sectorului agricol.
 
Vă invităm să intrați în dialog, alături de invitații din studio! Așteptăm mesajele dumneavoastră pe pagina de socializare Agro TV – Agricultura la Raport.