ORA 20:00 Agricultura la Raport – Bogdan Costea (Carmeuse) vine cu soluții pentru creșterea productivității

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Vorbim despre investiții, dar și despre soluții pentru creșterea productivității fermierilor!

O nouă seară plină de subiecte captivante pentru voi toți, cei care urmăriți AGRO TV. Ovidiu Ghinea aduce în prima parte a emisiunii doi investitori români, doi oameni care au ales să mizeze pe ceea ce le place. Veți vedea despre ce este vorba dacă veți urmări ediția de azi!

Începând cu ora 21.00, în fața dumneavoastră vin specialiști pentru menținerea și dezvoltarea solului. Se va discuta despre toate soluțiile și modurile prin care fermierii își pot crește productivitatea. Sunt sfaturi utile pe care le puteți pune în practică imediat.

În fața telespectatorilor AGRO TV vine Dr. Ing. Bogdan Costea, Team Leader la Carmeuse Agricultura România & Moldova. 

Tocmai de aceea, vă invităm să ne urmăriți în număr cât mai mare ca de fiecare dată! Și vă reamintim că pagina de facebook a emisiunii, AGRO TV – Agricultura la Raport vă stă în continuare la dispoziție pentru toate mesajele pe care doriți să ni le trimiteți!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole