14 mai 2021 - 12:34

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Ce îi așteaptă pe fermierii români în anul 2021!?

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ce îi așteaptă pe fermierii români în anul 2021!?

Vă invităm și în această seară la o nouă ediție a celui mai urmărit talk show agricol din România, Agricultura la Raport. Realizatorul Ovidiu Ghinea și invitații săi vor aborda un subiect de actualitate: cum va arăta anul agricol 2021 în contextul ultimei rectificări bugetare și ce urmează pentru fermierii români care așteaptă sprijin din partea statului.

Păstrând aceeași zonă de dezbatere, se va discuta și despre antiteza dintre unele regiuni ale tării. Într-o parte seceta a nimicit tot ce se putea și a îngropat bieții oameni în datorii, în timp ce în alte părți belșugul a fost la el acasă. Cum decide ploaia unde să cadă și de ce și cât este vorba despre noroc? Sunt păreri pe care trebuie să le auziți!

Așadar, vă invităm să ne urmăriți în număr la fel de mare ca de fiecare dată! În fiecare seară primim zeci de mesaje, iar toate, știți deja, își găsesc răspunsurile live, chiar în timpul transmisiunii. Așa că și acum vă așteptăm să luați legătura cu noi prin intermediul paginii de facebook, Agro TV – Agricultura la Raport!