Adrian Oros, intalnire de ultima ora cu sefii APIA, ANZ si ANSVSA despre o subventie importanta

Discuții importante pentru fermierii români la MADR! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, i-a convocat la discuții pe reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Agenției Naționale de Ameliorare și Reproducție în Zootehnie (ANZ) și Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Pe ordinea de zi s-a regăsit subiectul unei importante subvenții pentru crescătorii de animale, Sprijinul Cuplat în sectorul zootehnic (SCZ), care se acordă în fiecare an crescătorilor de ovine, bovine de lapte și carne, bivolițe.

Întâlnirea cu reprezentanții celor trei instituții a început la ora 11:00. AGRO TV vă ține la curent cu toate detaliile despre ce s-a discutat la sediul MADR.

Pe agenda de lucru a ministrului Adrian Oros de astăzi se mai regsesc întâlniri și cu reprezentanții Autorității Naționale Fitosanitare și cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș privind elaborarea Planului Național Relansare și Reziliență referitor la acțiunile pentru dezvoltarea domeniului irigațiilor și al îmbunătățirilor funciare, precum și la adaptarea la schimbările climatice.

Agenda mea de lucru pentru astăzi:✅ 11:00 – Ședință de lucru cu privire la planul de acțiune ce vizează sprijinul…

Publicată de Adrian Oros pe Marţi, 13 octombrie 2020

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole