ADAMA FRIENDS IN BUSINESS răstoarnă miturile

Partenerii ADAMA s-au reunit, joi 14 iulie 2022, într-un eveniment inedit și elegant, ADAMA FRIENDS IN BUSINESS, la Hotelul Crowne Plaza din București, în Pine Garden.

Plecând de la mitul potrivit căruia în business nu există prieteni, ADAMA răstoarna și acest mit, demonstrând că în agri-business, prietenii sunt cei care fac rotițele afacerilor să se învârtă.ADAMA FRIENDS IN BUSINESS

În deschiderea conferinței, Gabriela Vila – Director general ADAMA România și Republica Moldova, a punctat faptul că „Agricultura nu este o loterie, ci acesta este în controlul fermierului atunci când folosește produsele ADAMA și are încredere în echipa noastra, iar acest lucru este dovedit de buna colaborare și rezultatele obținute împreună”.

Edgardo Iglesias – Vice Președinte Adama, regiunea Europa de Sud, a împartașit invitaților “Provocările și oportunitățile, tendințele și previziunile” identificate de ADAMA în aceste vremuri incerte, la nivel global, care impactează industria de produse de protecție a plantelor, cât și poziționarea României la nivel European: „România a fost un reper important în creșterea strategică a businessului și a fost una dintre țările foarte importante în strategia noastră din piața europeană și va rămâne așa pentru multe decenii”.

Alison Hall – Director Sustenabilitate Adama Europa, a prezentat perspectiva companiei față de propunerile legislative europene în agricultură (Green Deal, Farm to Fork, etc.)

„Sustenabilitatea capătă un accent din ce în ce mai mare în preocuparea noastră – ca răspuns la schimbările din mediul agricol din Europa și din întreaga lume. De asemenea, convingerea că în cadrul companiei noastre, schimbarea trebuie să pornească de la noi. Iată câteva puncte importante din cel mai recent raport ADAMA de sustenabilitate:

  • scăderea cu 30% a emisiilor de gaze cu efect de seră, comparativ cu anul 2011
  • creșterea cu 36% a reciclării și reutilizării deșeurilor periculoase”.

„Inovatia portofoliului viitor Adama adaptat nevoilor fermierilor din Romania”, prezentată de Dan Maftei – Director Tehnic și de Dezvoltare Adama Romania, se focusează pe lansări de noi produse ce respectă normativele europene cu combinații inovative de substanțe active și formulări de ultimă generație, testate în cele mai drastice condiții, pentru a elimina complet riscul de contaminare a apelor, solului și subsolului.

Despre „Implicarea Adama în agricultura de precizie – AgTech” a vorbit Adrian Cosor – Director de Marketing Adama România. ADAMA este prezentă în domeniul agriculturii de precizie, la nivel global, încă de la începuturile adoptării acestor unelte în agricultură. În România, compania pregatește lansarea pana la finalul anului 2022, a aplicației mobile ADAMA Lab și a serviciului de evaluare a densității la răsărire cu ajutorul dronelor pentru cultura de rapiță de toamnă.

De asemenea, in pregătire, este și sistemul national de alerte de aparitie a bolilor și dăunatorilor în culturile agricole.

Pornind de la expresia „Nu exista prieteni în afaceri” , Adi Sambotin – Director Comercial Adama România a răsturant și acest mit și a vorbit despre cât de important este parteneriatul dintre ADAMA, Fermieri și Lantul de Distribuție, pentru a trece cu bine provocările fiecarui sezon agricol.

ADAMA, cu o echipă mică și ambițioasă, alături de un parteneriat puternic cu distribuitorii și fermierii, a reușit să se impună ca lider de piață în controlul buruienilor încă din perioada de toamnă pentru culturile de cereale păioase și rapiță datorită soluțiilor adaptate precum Trinity și gama Sultan.

Adama Friends in Business a fost primul eveniment dintr-o serie ce va urma, evenimente prin care compania Adama dorește să reunească într-un cadru prietenos, partenerii săi de business. Cele mai multe idei de dezvoltare și colaborare apar în întâlnirile ce depășesc mediul strict și rigid. Sperăm ca și prietenii noștri sa simta ca fel ca și noi bucuria revederii la a doua ediție, ce va urma cât mai curând.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole