ACVBR Sim ajuta fermierii pentru accesarea SM 4.2. Abatoarele eligibile

Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” tip Simmental (ACVBR Sim) ajuta de la A la Z pe toti fermierii care doresc sa se organizeze in cooperative, in vederea accesarii de fonduri europene nerambursabile prin Submasura 4.2!

Potrivit informatiile asociatiei, 70% nerambursabili pot fi obtinuti de cooperativele care implementeaza proiectul „centru de sacrificare de mica capacitate in zona montana”.

ACVBR Sim a incheiat un parteneriat cu o firma de consultanta pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aplice pentru obtinerea de finantari nerambursabile, preluand multe din problemele cu intocmirea si depunerea dosarului.

Asociatia, prin parteneri, asigura cofinantarea necesara la realizarea proiectului. ACVBR Sim asigura desfacerea produselor obtinute prin sacrificarea animalelor in centrele de sacrificare de mica capacitate, desfacere care se va realiza sub brandul propriu al ACVBR Sim.

„Tot ce trebuie sa faceti este sa va doriti sa aveti astfel de unitati in comuna sau zona dumneavoastra, care sa va aduca plus valoare in ferme si siguranta afacerii dvs”, a anuntat Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” tip Simmental (ACVBR Sim).

- Publicitate -

Pentru mai multe detalii puteti apela la numarul de telefon 0740463589.

Potrivit AFIR, SPRIJINUL  NERAMBURSABIL va fi de 50% din totalul cheltuielilor eligibile pentru IMM-uri si grupuri de producatori/cooperative sau de 40% pentru alte intreprinderi si nu va depasi:

  • 1.000.000 Euro/ proiect pentru IMM, in cazul proiectelor care nu presupun investitii care conduc la un lant alimentar integrat;
  • 1.500.000 Euro/ proiect pentru alte intreprinderi pentru proiectele care nu presupun investitii care conduc la un lant alimentar integrat;
  • 2.500.000 Euro/ proiect pentru investitiile care conduc la un lant alimentar integrat (indiferent de tipul de solicitant), precum si pentru forme asociative (cooperative si grupuri de producatori) in cazul proiectelor care nu presupun investitii care conduc la un lant alimentar integrat.

Mai multe detalii referitor la Submasura 4.2 le puteti afla pe site-ul AFIR – Aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole