A murit strivit sub un utilaj agricol

Un bărbat a decedat, joi, după ce a fost prins sub un utilaj agricol cu care s-a răsturnat pe un drum forestier din localitatea Buhoci, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.utilaj agricol

În urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, care anunța producerea unui accident rutier, pompierii băcăuani s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că în accident este implicat un utilaj agricol, răsturnat. Conducătorul utilajului a fost descarcerat de pompierii militari, cu ajutorul accesoriilor din dotare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, se arată într-un comunicat al ISU Bacău.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole